Тортелини с прошуто и салвия

Дата: 16.02.2010
Източник: Бон Апети
Тортелини с прошуто и салвия
 
Необходими продукти:
200 г прошуто
400 г тортелини
100 г краве масло
4 с. л. настърган „Пармезан”
6–7 стръка салвия
70 мл бяло вино
 

Начин на приготвяне:
1
Тортелините се сваряват според указанията на опаковката.
2
В тиган на умерен огън се разтопява маслото, запържва се нарязаното на кубчета прошуто и се сипва бялото вино.
3
Към соса се добавят сварените тортелини и при сервирането се ръсят с пармезана и се украсяват с листенца салвия.
 
 
Съвет:
Ястието може да се приготви и с друга паста.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта