Тосканска бобена супа

Дата: 22.04.2002
Източник: Бон Апети
Тосканска бобена супа
 
Необходими продукти:
250-300 г зрял бял фасул
1 ч. л. розмарин
магданоз
250 г спанак
2 кубчета пилешки бульон
4 с. л. зехтин
1 стрък целина
4 скилидки чесън
1 глава лук
кашкавал за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Тосканска бобена супаФасулът се залива с вряла вода и се оставя да изситне. След това се отцежда, залива се с нова вода и се кипва. Отново се отцежда и се залива с 2 л студена вода.
2
Тосканска бобена супа 2Поставят се нарязан наситно лук, счукани скилидки чесън, нарязана целина и зехтин. Вари се около 1 час, докато фасулът се свари напълно.
3
Тосканска бобена супа 3Прибавят се кубчета бульон, розмарин, сол и нарязан надребно спанак. Вари се 10 минути, подправя се с магданоз и преди сервиране се поръсва с настърган кашкавал.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


441 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта