Тоскански крустини

Дата: 14.10.2009
Източник: Бон Апети
Тоскански крустини
 
Необходими продукти:
1 франзела корншпиц (може и друг вид хляб)
2 маслини
1 лимон
15 г червен хайвер
25 г маслинова паста
40 г филе от сьомга
20 г аншоа
40 г риба тон (консерва)
20 г краве масло
копър на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хлябът се нарязва на 8 хапки и се препича на тостер или скара.
2
Хапките се намазват с маслото и върху тях се подреждат останалите продукти, като всяка хапка може да е с различна комбинация. Украсяват се с нарязаните на лентички маслини, хайвера, нарязания на полумесеци лимон и копър. Крустините се поднасят в плато.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта