Трюфел „Марсала“

Дата: 09.10.2009
Източник: Бон Апети
Трюфел „Марсала“
 
Необходими продукти:
3 пера пресен лук
1 глава лук
2 скилидки чесън
1–2 трюфела
1/2 кубче телешки бульон
50 мл вино „Марсала“
1–2 стръка прясна мащерка
30 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Телешкият бульон се разтваря в 1 чаша вода и в него се потапя за кратко нарязаният на шайби трюфел.
2
В отделен тиган в зехтина се запържват нарязаните пера и главата лук и скилидките чесън и се гаси с виното. Сипва се бульонът, поръсва се със сол и черен пипер, слага се трюфелът и се кипва.
3
В средата на чиния се поставя лукът, полива се със соса и отгоре се подреждат шайбите трюфел. Поръсва се с мащерката и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта