Тутманик
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2023 На мен ми хареса. Като го извадих, го намазах с краве масло.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Изпекох тестото във форми за мъфини и проите станаха с много твърда коричка. Иначе докато бяха топли, бяха много вкусни. Следващия път ще сложа по-малко царевично брашно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не зная дали в Сърбия го правят,но тук в Гърция е традиционна тази пита и я правим само от царевично брашно.Идеална закуска.Благодаря и за този начин.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...