Царевична супа с боб и фиде

Дата: 29.03.2004
Източник: Бон Апети
Царевична супа с боб и фиде
 
Необходими продукти:
фиде (1 пакетче нудълс)
2 кубчета зеленчуков бульон
1 люта чушка (сладка)
1 ч. л. кориандър
3–4 ч. л. кимион
5 с. л. олио
1 стрък чесън
2 стръка пресен лук
200– 220 г царевица консерва
250–300 г червен фасул от консерва
250 г стерилизирани домати
лимонов сок на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Царевична супа с боб и фидеВ подходящ съд се кипва около 1 1/2 л вода. Лукът и чесънът се нарязват на колелца, кавърдисват се в тенджера със сгорещеното олио и се поръсват с кимиона и кориандъра. Начупва се лютата чушка и се сипва кипналата вода.
2
Царевична супа с боб и фиде 2Доматите се пасират и се прибавят в тенджерата заедно с фасула и царевицата. Слага се бульонът, ври 5 минути и се добавя фидето (нудълс). След като се свари, се подкиселява с лимоновия сок и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта