Царевична супа с рулца от раци

Дата: 15.12.2004
Източник: Бон Апети
Царевична супа с рулца от раци
 
Необходими продукти:
250 г царевица
1 опаковка рулца от раци (8 бр.)
2 стръка праз лук
2 кубчета гъбен бульон
2 колелца от пресен корен джинджифил (1/2 ч.л. млян)
1 кафена чаша фиде
1 с. л. нишесте
2 с. л. оцет
2 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Царевична супа с рулца от рациПразът се нарязва на парчета, залива се със студена вода, прибавят се кубчетата бульон. Оставя се на котлона да кипне.
2
Царевична супа с рулца от раци 2Прибавят се нарязаните рулца от раци, царевицата, фидето, вари се 4-5 минути и се поставя предварително накиснатото в 3-4 с. л. вода нишесте. Добавят се оцетът и захарта и се вари до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта