Питки с бекон
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2015 Интересен вкус, доста нетипичен, леко горчив от царевичното брашно. Харесва ми, че стават хрупкави, когато се запекат с масло. Напомнят ми на царевичен начос. Не бих ги хапвала самостоятелно, но са идеални с дип, супа, салата :) Направата им си е играчка - брашното, което сложих е към 6-7 лъжици, трябва да се разточват върху брашно и поръсени с брашно, защото лепнат и да се разточват на по-малки кръгчета, защото лесно се разпадат. Играчка си е :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...