Ципура с мус от печени чушки

Дата: 07.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Ципура с мус от печени чушки
 
Необходими продукти:
1 ципура
3 червени чушки
300 г филе от пъстърва
1 белтък
20 мл течна сметана
1 щипка джинджифил на прах
2 щипки сол
1/3 ч. л. бял пипер
3 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Ципурата се почиства и се обезкостява.
2
Приготвя се мус, като чушките се изпичат и се обелват.
3
Филето от пъстърва се нарязва, добавят се джинджифилът, сметаната, разбитият на сняг белтък, половината от солта и белият пипер. Всичко се пасира, до кремообразна смес.
4
Добавят се чушките и сместа се пасира отново. Мусът се оставя в хладилника за 1 час.
5
Рибата се разтваря като книга, слага се мусът, рибата се затваря внимателно, без да се притиска. Поръсва се с останалата сол и бял пипер. Напръсква се със зехтина и се пече 20 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта