Чипс от целина
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2018 Правя го, но по по-различен начин. Не бих употребила и корите, защото дори и да са био, просто не вярвам, че са такива освен по цената. И второ, кората на цитрусите дава доста горчив нюанс . Рускините доста прилагат употреба на цитруси с кората. Предпочитам само филета в захарен сироп. И не стерилизарам. Досега нямам фал. Но всеки си решава. Все пак похвално е старанието на Лора и Стоян за един друг прочит на цитрусово сладко.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2018 Превъзходно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Харесва ми ,напременно ще го пробвам .
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...