тутманик със сръбска наденица

Дата: 05.02.2014
Източник: Ана-Мария
ТИТЛА: Чирак
тутманик със сръбска наденица
 
Необходими продукти:
250 г сирене
3 яйца
тесто за хляб
свинска маз или масло
1 парче сръбска наденица
 

Начин на приготвяне:
1
Тестото се поставя в тавичка намазана със свинската маз или маслото и се оформя на топчици.Оставя се да втасва за около 10 минути.В топчиците се поставя парче сръбска наденица,която се побутва с пръст,за да стой в топчицата и пак се оставя да втасва за около 10 минути.Залива се със сиренето и с яйцата.Пече се в умерена фурна за 30 минути или докато се запече и заливката стане златиста.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта