Фокача с маслини и розмарин
Лора и Стоян
45. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2022 Супер се получи! Браво!
|
44. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2020 Мноого вкусен!
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2020 Докато го правих, също мислех, че маслото в рецептата е в повече. След като го направих, обаче установих, че тъкмо голямото количество масло го прави да прилича на тутманиците от детстовото ми, които се продаваха по закусвалните. Рецептата е изключително сполучлива. Стана великолепен!
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2020 Великолепен!!!!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2019 Страхотен
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...