Тутманик

Дата: 10.12.2009
Източник: Бон Апети
Тутманик
 
Необходими продукти:
1 кг готово тесто
300 г свинска мас (олио)
300 г сирене
2 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
Тестото се разделя на 5 топки. Първата кора се разточва с диаметър, по-голям от този на тавата, която е предварително намазнена. Поставя се в нея и се покрива с 1/4 от предварително приготвената от яйцата и натрошеното сирене плънка, полива се с мазнина и се покрива с втората кора.
2
Процедурата се повтаря до изчерпване на продуктите. Накрая краищата на първата кора се завива навътре и отгоре се намазва с мазнина.
3
Тутманикът се поставя във фурна, загрята на 200–220 градуса, и се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта