Вегански мъфини с фъстъчено масло

Дата: 27.03.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Вегански мъфини с фъстъчено масло
 
Необходими продукти:
50 г фъстъчено масло
1 банан
40 г кафява захар
100 г брашно
1/2 ч. л. сода
1/2 ч. л. бакпулвер
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Фъстъченото масло се смесва с кафявата захар. Бананът се намачква на пюре и се добавя към фъстъченото масло. Разбива се с миксер.
2
Брашното се пресява със солта, содата и бакпулвера. Добавя се към банановата смес и се разбива още веднъж.
3
Тестото се излива в намазнени форми за мъфини. Пекат се 25 минути на 160 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта