Вегански течен шоколад

Многофункционален и много вкусен
Източник: Бон Апети
Дата: 31.03.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
260 г печени лешници
60 г какао
4 с. л. кокосово масло
180 г кокосова захар
1/2 ч. л. ванилов екстракт
2 щипки морска сол


Начин на приготвяне:
1
Вегански течен шоколад
Кокосовото масло се разтопява на слаб огън и се смила в блендер, заедно с лешниците, докато се получи паста с гладка консистенция (около 10 минути).
2
Вегански течен шоколад 2
В блендера се прибавят какаото, кокосовата захар, солта и ваниловият екстракт, и отново се смила много добре.
3
Вегански течен шоколад 3
Сместа се слага в буркан и се съхранява в хладилник.



Съвет:
Извадете шоколада от хладилника да се размекне, преди да го ползвате.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2015
БЛАГОДАРЯ ВИ !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: