Вегетариански борш

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Вегетариански борш
 
Необходими продукти:
1/4 глава цвекло
1/4 морков
1/2 глава лук
1 картоф
1 листо от червено зеле
1/2 ч. л. доматено пюре
2 ч. л. краве масло
1 ч. л. сметана
300 мл зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Цвеклото, морковите и лукът се настъргват на ренде, зелето се нарязва на тънки ивици, картофът – на кубчета.
2
Зеленчуците се поставят в съда, в който е разтопено маслото, добавя се доматеното пюре и се заливат с половината от горещия бульон. Задушават се за 20–30 минути, като се бъркат от време на време.
3
Когато зеленчуците омекнат, се налива останалата част от бульона, вари се още 10 минути и се добавя сметаната.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта