Великденска салата

Дата: 09.04.2004
Източник: Бон Апети
Великденска салата
 
Необходими продукти:
1 маруля
2 с. л. оцет
6–8 с. л. олио
2 печени чушки
100–120 г сирене
5–6 стръка магданоз
1 връзка пресен лук
1 връзка репички
100 г спанак
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Великденска салатаМарулята и спанакът се измиват, подсушават се и се нарязват на ивици. Останалите зеленчуци се режат на по-едро и се поставят в купа заедно със спанака и марулята.
2
Великденска салата 2Печените чушки за соса се счукват в хаванче с олиото, добавя се сиренето и се мачка, докато се превърне в пастет. Подправя се с оцета и черния пипер и непосредствено преди сервиране се излива върху салатата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.04.2014
Пролетно време само такава салата обичам да похапвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта