Кекс
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 Кокосовото масло за готвене! Неутрално е и няма натрапчив вкус! Сладкишите стават стегнати, а когато ги отхапеш, започват да се топят в устата! Поне на мен много ми харесват десертите, които съм направила с кокосово масло вместо с краве масло!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2016 Страхотен вкус
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2015 Станаха много вкусни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2015 Следващия път ще пробвам с крем сирене :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2015 Меглена, тъй като това е маслен крем, нормално е да се усеща наситен вкус на масло. Ако искаш, може да опиташ да замениш маслото с крем сирене!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...