Ябълков тарт
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2024 При мен беше бренди, попритиснах стафидите да ми го върнат. Не очаквах да стане без сода, също не предполагах, че може да сложа брашното преди маслото и няколко пъти проверих, дали не пише тестото да престои в хладилник. Обаче всичко се получи добре точно по рецептата. Оценявам високо смесването на брашна и бисквитите ще се застоят в менюто ни.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2018 Вместо в ром накиснах стафидите в уиски. Малко се препекоха , но станаха много вкусни :)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2017 Много ароматни-благодарности !
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Джунейт Шефкет, може да замениш рома с ароматен алкохол, като например бренди, порто, марсала или портокалов ликьор. Или може да накиснеш стафидите във вода с есенция ром - не е същото, но пак ще се получи.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 може ли идея за заместник на ром в този случай?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...