Венециански крок

Дата: 08.12.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100-150 г кашкавал
50 г масло
6 филии тостер хляб
3 филии шунка
1 скилидка чесън
1/2 к. ч. зехтин
2 с. л. горчица
 

Начин на приготвяне:
1
Венециански крокМаслото, кашкавалът, горчицата и чесънът се пюрират. 3 филии се намазват със сместа, върху всяка се поставя по парче шунка и се затваря с друга филия, която от външната страна се намазва със зехтин.
2
Венециански крок 2Сандвичите се поставят в тостер с намазаната със зехтин страна надолу. Горните филии също се намазват със зехтин. Запичат се до златисто (около 3 минути).
3
Венециански крок 3Сервират се разрязани на триъгълници и по желание се гарнират с кетчуп и майонеза.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.07.2015
Много са вкусни,редовно ги правя в къщи с тази преса. Много удобен уред ,заслужава си:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта