Вител тоне

Дата: 06.09.2002
Източник: Бон Апети
Вител тоне
 
Необходими продукти:
1 кг телешки вайс брат
1 ч. л. каперси (или 1/2 кисела краставичка)
1-2 с. л. лимонов сок
1 филе от аншоа
50-100 г риба тон
200 г майонеза
сол
магданоз
1 дафинов лист
1 парче целина
1 морков
1 глава лук
черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Вител тонеМесото се почиства от сухожилията, слага се в тенджера заедно с лук, морков, целина, магданоз, дафинов лист и сол. Залива се с вода, колкото да го покрие, вари се около 1 час. След това се оставя да се охлади.
2
Вител тоне 2В купичка се поставят майонеза, аншоа, лимонов сок и каперси. Пасират се, след това се прибавят рибата и черният пипер и се разбъркват добре.
3
Вител тоне 3След като изстине напълно, месото се нарязва на диагонални филийки, които се подреждат в плато. Залива се със соса и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта