Лесни и вкусни пържоли
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Пропуснала съм да напиша, че сметаната се добавя към месото, когато то се запържи до златисто. След това се посолява и се добавят сухите подправки ;)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 Към обявените съставки, аз добавих капка - две Унисос, щипка шафран и още толкова кориандър. Нарязах месото на жулиени, вместо на кубчета и го мариновах с всички подправки и соса. Стана невероятно вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2014 А сметаната?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...