Воденички с гъби и майонеза

Дата: 13.06.2014
ТИТЛА: Експериментатор
Воденички с гъби и майонеза
 
Необходими продукти:
1кг воденички
500 г гъби
1 майонеза
щипка черен пипер
сол на вкус
вегета на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Воденичките се измиват и почистват, нарязват се надребно. Гъбите се измиват и също се нарязват надребно, а ако са малки се оставят цели.

2
В глинен съд се слагат воденичките, гъбите, майонезата, подправките и се разбърква хубаво. Слага се в студена фурна. Фурната се пуска на 200 градуса и се пече поне за 1 час и 30 минути.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта