Волован с черна гъба

Източник: Бон Апети
Дата: 09.10.2009
Волован с черна гъба
 
Необходими продукти:
300 г бутертесто
150 г суха черна гъба „Гръбенка“
50 мл бяло вино
300 мл бешамелов сос
1 с. л. каперси
2 стръка див лук


Начин на приготвяне:
1
От бутертестото се изрязва лента, дълга около 4–5 см, завива се на пръстен и се пече до зачервяване.
2
Гъбите се накисват във виното и малко вода, изцеждат се и се потапят в бешамеловия сос с каперсите.
3
Волованът се пълни с приготвения гъбен сос и се сервира заедно със стръковете див лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: