Воловани с мус от риба тон

Дата: 26.12.2014
Източник: Сребрина
ТИТЛА: Чирак
Воловани с мус от риба тон
 
Необходими продукти:
за волованите:
1 опаковка бутер тесто
1 жълтък
за муса:
150 г риба тон в зехтин
50 г масло (или крема сирене)
1 стрък целина
червен и черен хайвер
 

Начин на приготвяне:
1
От бутертестото се изрязват 24 кръгчета. На половината от тях, с помощта на по-малко кръгче, се изрязва отвор.
2
Неизрязаните кръгчета се покриват с тези с отвора, нареждат се в тавичка, покрита с хартия за печене, намазват се с разбития с малко вода жълтък и се изпичат в умерена фурна до златисто.
3
Добре отцедената от зехтина риба се смила в блендер, заедно с маслото или крема сиренето (според предпочитанията) и целината. Охладените воловани се пълнят с така получената смес.
4
Отгоре се декорират с двата вида хайвер и листенца целина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта