Крем от тиква
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Аз нямах сайдер, но и без него се получиха добре, само си има момента на варената ябълка, горе-долу както при печените от вътре, леко кашкава. Но на всички, които ги опитаха, им харесаха
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...