Ябълков пай

Дата: 13.01.2014
Източник: Sonita
ТИТЛА: Помощник готвач
Ябълков пай
 
Необходими продукти:
2 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. олио
1 1/2 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
350-400 г ябълки
2 щипки канела
50-60 г пудра захар
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се олиото и отново се разбива. Брашното се смесва с бакпулвера и ванилията и се добавя към яйчената смес.Разбърква се добре,добавят се канелата и нарязаните на кубчета ябълки.
2
Добре разбърканата смес се изсипва в намазана с олио тавичка. Пече се в предварително загрята фурна 170-180 градуса за около 30 минути. Когато се охлади, обилно се поръсва с пудрата захар.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2015
много бърз , лесен и вкусен десерт
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта