Ябълкови бисквити

Дата: 05.04.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г фини овесени ядки
110 г пълнозънесто брашно
100 г светла кафява захар
2 малки зелени ябълки
100 г орехи
250 мл прясно мляко
150 мл ябълков сок
60 мл олио
1 1/2 ч. л. бакпулвер
1 ванилия
1 с. л. ром
50 г стафиди
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълкови бисквити
В купа се смесват овесените ядки, брашното, кафявата захар, стафидите, наситнените орехови ядки и ванилията. Разбърква се и прибавя бакпулверът.

 


2
Ябълкови бисквити 2
В друга купа се смесват прясното мляко, ябълковият сок, олиото, ромът и обелените и настъргани ябълки. Сухите съставки се изсипват при течните, всичко се разбърква добре с лъжица.

 


3
Ябълкови бисквити 3
От тестото се оформят кръгчета с помощта на ринг в 2 тави, върху силиконови килими.

 


4
Ябълкови бисквити 4
Бисквитките се пекат в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за 30 минути.


 




Съвет: От тези продукти излизат 16 бисквити, предвидени са по 2 в порция.


Подобни рецепти:
Коментари (10)
10.
Изпрати
лично съобщение

15.09.2015
И аз не сложих ябълков сок,дори без него сместа ми беше доста течна.Станаха много вкусни,но не много хрупкави...
9.
Изпрати
лично съобщение

22.09.2014
Супер бисквити. Правя ги често, като слагам 2 големи ябълки и без ябълковия сок. Всички, които са ги опитвали много ги харесват.
8.
Изпрати
лично съобщение

18.05.2014
Може да се добави и малко мед.
7.
Изпрати
лично съобщение

17.03.2014
Е няма тколкова вкусни и здравословни бисквити...и ако нямате ринг,можете да използвате някоя пластмасова дебела гривна ;)
6.
Изпрати
лично съобщение

14.12.2013
Тези бисквити са страшно вкусни. Аз ги правих с овесени трици. Много богат вкус и аромат имат
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта