Ягодов релиш

Дата: 11.05.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г ягоди
150 г захар
50 мл червен винен оцет
2 с. л. сухо чили (не мляно)
 

Начин на приготвяне:
1
Ягодов релишЯгодите се нарязват на кубчета.
2
Ягодов релиш 2Слагат се в касерола, заедно със захарта, чилито и оцета. Готви се на слаб огън 30–40 минути, като се бърка от време на време.
3
Ягодов релиш 3Сместа се сипва в стерилизиран буркан. Ако сместа е много гъста, се добавя малко вода.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта