Яхния от боб с бекон

Дата: 11.05.2010
Източник: Бон Апети
Яхния от боб с бекон
 
Необходими продукти:
1 консерва боб
1/2 с. л. зехтин
100 г бекон
100 г моркови
1 стрък пресен лук
1 средно голям домат
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Морковите се режат на малки кубчета и се запържват в зехтина за 3–4 минути, сипват се 100 мл вода и се задушават.
2
Добавя се нарязаният надребно бекон и се бърка 3–4 минути. Поръсва се наситненият лук, сипват се нарязаният наситно домат и бобът и всичко къкри на слаб огън 10 минути.
3
Овкусява се със сол и черен пипер и се поднася.
 
 
Съвет:
Сервира се с подходяща зелена украса.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.04.2016
Готвя боб яхнията,но не от консерва и ще сложа печени парченца свинско месо,което ми остана от вчера,винаги се получава идеалното ядене :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта