Яхния с пилешки копънчета

Дата: 09.09.2016
Източник: Светлана
ТИТЛА: Чирак
Яхния с пилешки копънчета
 
Необходими продукти:
6 пилешки копънчета
7-8 средно големи картофа
1 глава лук
2 моркова
1 чушка
2 домата
2-3 с. л. брашно
магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите и лукът се нарязват, а останалите зеленчуци се настъргват.

2
В тенджера слагаме олио и веднага сипваме копанчетата и зеленчуците, без картофите и доматите.
3
Похлупваме и оставяме да се задушат за 10 минути, като от време на време разбъркваме.

4
След това добавяме сол на вкус, брашното и червен пипер, и доливаме вода.

5
Когато копанчетата са почти готови, добавяме картофите и ги варим до готовност.

6
Накрая слагаме доматите и магданозът и оставяме яхнията да ври за още 5 минути.


Съвет:
Рецептата е подходяща и за свинско месо, но е добре, то да се свари предварително.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


410 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта