Ям ние

Дата: 30.06.2007
Източник: Бон Апети
Ям ние
 
Необходими продукти:
100 г телешко филе
1 с. л. рибен сос
сокът от 1 лайм
пюре от люти чушки на вкус
2-3 щипки захар
2 с. л. рибен сос
1/2 краставица
1/2 глава кромид лук
1 домат
1 зелена люта чушка
1 стрък зелена целина
1 бр. шалот (дребен лук)
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ям ниеФилето се овкусява с рибен сос и черен пипер.
2
Ям ние 2В оребрен тиган се загрява малко олио, слага се маринованото месо и се пържи от двете страни.
3
Ям ние 3Краставицата се нарязва на полумесеци (не се бели) и се слага в салатиера.
4
Ям ние 4Лукът, целината и чушката се нарязват и се добавят в салатиерата.
5
Ям ние 5Зеленчуците се овкусяват с малко пюре от люти чушки.
6
Ям ние 6Изцежда се сокът от лайм.
7
Ям ние 7Сипва се рибният сос и се поръсват 2-3 щипки захар.
8
Ям ние 8Семето на домата се отстранява, месестата част се нарязва и се добавя при останалите продукти.
9
Ям ние 9Изпеченото телешко филе се нарязва на малки парченца и се разбърква със зеленчуците.
10
Ям ние 10"Ям ние" е подходящо да се сервира в купички върху листа зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


349 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта