Японски брускети

Дата: 27.01.2015
Източник: Оиши
ТИТЛА: Хоби готвач
 
Необходими продукти:
200 г риба тон
2 стръка зелен лук
2 стръка магданоз
1/2 авокадо
100 г чери домати
40 г краве масло
настъргана кора от 1/2 лимон
1 франзела
за дресинга:
1/2 лимон
4 ч. л. соев сос „Кикоман лайт"
1 ч. л. уасаби
1 щипка черен пипер
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Суровата риба се измива със студена вода. Авокадото се измива и се обелва. Чери доматите се измиват. Всичко се нарязва на дребни кубчета.


2
Сместа за брускетите се подправя с продуктите за дресинга: соевия сос „Кикоман лайт", сока от 1/2 лимон, уасаби пастата и черния пипер.


3
Маслото се разбърква с настърганата лимонова кора. Франзелата се нарязва на филийки, които се препичат на грил и се намазват с лимоновото масло.




4
Отгоре се слага зеленчуково-рибената смес. Накрая се декорира със стръкчета магданоз и зелен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта