Яйчен гювеч

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен гювеч
 
Необходими продукти:
1 глава лук
1 морков
1 резен целина
2 с. л. олио
150 г зелен фасул
200 г гювеч или паприкаш от консерва
2 картофа
1 яйце
50 мл прясно мляко
1 ч. л. червен пипер
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и
се задушават в мазнината и 100 мл вода.
2
Прибавят се зеленият фасул, гювечът, нарязаните на
кубчета картофи и червеният пипер.
3
Сместа се посолява, изсипва се в тава и се доливат
300 мл вода.
4
Гювечът се пече във фурна на 190 градуса. Когато е
почти готов, се поръсва със ситно нарязания магданоз
и се залива със смес от яйцето и прясното мляко. Пече се още 10 минути и е готов за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


319 ДУШИ ОНЛАЙН
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта