Яйчено руло

Дата: 19.07.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
5 яйца
3 стръка пресен лук
1 връзка магданоз
1 с. л. сос „Уорчестър“
1 с. л. соев сос
1/2 ч. л. кафява захар
сол на вкус
олио за пържене
за гарниране:
1 домат
1/4 връзка магданоз
1/4 връзка мента
2 с. л. зехтин
1 с. л. сок от лайм
 

Начин на приготвяне:
1
Яйчено рулоЯйцата се разбиват със солта, соевия сос, соса „Уорчестър“ и захарта. Добавят се и нарязаните наситно лук и магданоз.
2
Яйчено руло 2Съд с незалепващо покритие се загрява на умерена температура. Маже се с олио и се сипва малко от яйчената смес – колкото да покрие дъното на съда.
3
Яйчено руло 3Щом отдолу се получи коричка, а отгоре е все още течен, омлетът се завива на руло в единия край на тигана.
4
Яйчено руло 4Отново се налива малко от сместа и щом от долната страна стегне, се навива – и така, докато свършат яйцата и се получи руло от омлет.
5
Яйчено руло 5Доматът се бели и се реже на кубчета. Смесва се с наситнените мента и магданоз и се овкусява със сок от лайм, зехтин и сол.
6
Яйчено руло 6Рулото се нарязва и се поднася с доматите.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2016
Много вкусно и бързо! :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
Viki Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта