Задушен дивеч със зеленчуци

Дата: 13.02.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г филе от диво прасе
1/2 в. ч. червено вино
1 - 1 1/2 ч. ч. грах
4-5 стръка магданоз
1 глава чесън
2 моркова
3 картофа
3 зелени чушки
6-7 глави лук
200 г гъби
1 к. ч. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Задушен дивеч със зеленчуциМесото се нарязва на средни по големина парчета.
2
Задушен дивеч със зеленчуци 2Морковите се почистват и се нарязват на кубчета, гъбите – на филии, обелените картофи – на еднаквo големи парчета.
3
Задушен дивеч със зеленчуци 3Чушките се почистват от семето и се нарязват на малки парчета, лукът се реже наедро.
4
Задушен дивеч със зеленчуци 4Олиото се загрява в тенджера, сипва се месото и след като се запържи от всички страни до златисто, се прибавят гъбите и лукът.
5
Задушен дивеч със зеленчуци 5Сипват се нарязаните моркови и чушките.
6
Задушен дивеч със зеленчуци 6Добавят се картофите, грахът и целите скилидки чесън.
7
Задушен дивеч със зеленчуци 7Налива се около 1 ч. ч. вода, похлупва се и се задушава под капак около 30 минути.
8
Задушен дивеч със зеленчуци 8Около 10 минути преди ястието да се свали от огъня, се налива виното. Накрая се поръсва с нарязания наситно магданоз и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта