Задушен джолан по китайски

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Задушен джолан по китайски
 
Необходими продукти:
2-3 бр. свински джолан
1 1/2-2 в. ч. бяло мускатово вино
100-150 мл соев сос
1 глава чесън
4-5 с. л. захар
2-3 с. л. олио
2 щипки анасон
1 пръчица канела
 

Начин на приготвяне:
1
Задушен джолан по китайскиДжоланите се прорязват, за да поемат от соса.
2
Задушен джолан по китайски 2Чесънът се нарязва наситно и се запържва до зачервяване в загрятото олио.
3
Задушен джолан по китайски 3Поръсва се с 2 щипки анасон и 4-5 с. л. захар и се разбърква.
4
Задушен джолан по китайски 4Месото се слага в тигана и се пържи до златисто.
5
Задушен джолан по китайски 5Сипва се бялото мускатово вино.
6
Задушен джолан по китайски 6Добавя се пръчицата канела.
7
Задушен джолан по китайски 7Налива се соевият сос и ястието се задушава под капак около 60 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта