Задушен заек по болярски

Дата: 24.09.2003
Източник: Бон Апети
Задушен заек по болярски
 
Необходими продукти:
1 заек
2 дафинови листа
3-4 зърна бахар
5-6 стръка целина
1 връзка магданоз
1-2 люти чушки
2 с. л. доматено пюре
10 зърна черен пипер
6-7 скилидки чесън
250 мл бяло вино
50 г краве масло
1 морков
3-4 чушки
5-6 глави кромид лук
200 г стерилизирани гъби
250 г стерилизирани домати
1 свинско було
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Задушен заек по болярскиВсички продукти (без заека и булото) се режат наедро и се разбъркват със ситно нарязаните целина и магданоз и останалите подправки. Пресипва се в тава и се разпределя равномерно.
2
Задушен заек по болярски 2Булото се разстила на плота. В него се поставя целият заек и се завива. Слага се в тавата върху зеленчуците и се пече около час и половина при температура от 180 градуса.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


154 ДУШИ ОНЛАЙН
Росица коментира рецептата Постни мекици
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта