Ризото “Миланезе”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2021 Комбинацията вода от перлени лукчета + вино подкисели ястието прекалено. Следващият път ще пропусна водата от консервата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Прекрасна рецепта - правя я вече 3 ти път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Рецептата е страхотна, а това, че е със сезонни заленчуци, които се намират пресни точно сега е чудесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Стана много вкусно, благодаря :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...