Запечени тиквички с кашкавал

Лесна лятна рецепта
Източник: Христина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 13.07.2016
Запечени тиквички с кашкавал
 
Необходими продукти:
2 тиквички
1 морков
1 глава лук
1-2 скилидки чесън
копър
олио
сол на вкус
майонеза
кашкавал или топено сирене



Начин на приготвяне:
1
Тиквичките се нарязват на шайби с дебелина от 1,5 см, нареждат се в намазана с олио тава и се посоляват.
2
Чесънът се пасира, а морковът се настъргва. Смесват се с майонезата и се разбъркват добре. Сместа се разпределя равномерно върху тиквичките. Отгоре се слага лукът, нарязан на полумесеци. Накрая всичко се поръсва с наситнения копър и настъргания кашкавал.
3
Ястието се запича в умерено загрята фурна за около 15-20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: