Запечени тиквички със заливка

Дата: 21.06.2015
Източник: Zdravka Rumenova
ТИТЛА: Експериментатор
Запечени тиквички със заливка
 
Необходими продукти:
500 г тиквички
100 мл зехтин
чесън, копър, магданоз и сол на вкус
за заливката:
4 яйца
1 с. л. сирене „Маскарпоне“
1 с. л. майонеза
1 кофичка кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Измийте тиквичките, обелете ги, нарежете ги на шайби и ги сложете в тава. Добавете зехтина и наситнените магданоз, копър и чесън.
2
Печете тиквичките в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, на горно и долно печене.
3
Разбийте яйцата с майонезата, маскарпонето и киселото мляко.
4
Залейте готовите тиквички с яйчената смес и ги сложете за още няколко минути във фурната, докато се запече заливката.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

01.07.2015
Слагате ли си отрови в яденето за да ви придава вкус?
3.
Изпрати
лично съобщение

29.06.2015
в рецептата се слага съвсем малко количество майонеза, просто за да придаде вкус
2.
Изпрати
лично съобщение

28.06.2015
Нагрятата майонеза е изключително вреден и силно канцерогенен продукт.
1.
Изпрати
лично съобщение

28.06.2015
Много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта