Запечено рибно филе с пармезан

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Запечено рибно филе с пармезан
 
Необходими продукти:
2 филета от риба пангасиус
1/2 чаша настърган пармезан
50 г краве масло
сокът от 1/2 лимон
2 щипки сух босилек
2 щипки лук на прах
1 щипка семена от копър
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Запечено рибно филе с пармезан
Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Слагат се в намазнена тава и се пекат в предварително загрят грил на 240 градуса, на най-горното ниво около 2–3 минути от всяка страна.


2
Запечено рибно филе с пармезан  2
Маслото се разтопява и се смесва с босилека, лука, семето от копър, сока от лимона и пармезана.


3
Запечено рибно филе с пармезан  3
След като рибата е обърната се намазва с получената смес. Връща се във фурната да се запече до златисто.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


221 ДУШИ ОНЛАЙН
Росица коментира рецептата Постни мекици
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта