Зеле с кокал по сухиндолски

Дата: 19.02.2009
Източник: Бон Апети
Зеле с кокал по сухиндолски
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
500 г свинско месо
1 л зелева чорба
2 глави лук
1 връзка прясна целина
1 к. ч. олио
1/2 пакетче естрагон
2-3 ч. л. червен пипер
1-2 ч. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Зеле с кокал по сухиндолскиЛукът се нарязва и се запържва в загрято олио.
2
Зеле с кокал по сухиндолски 2Добавя се нарязаното на парчета месо и се разбърква.
3
Зеле с кокал по сухиндолски 3Киселото зеле се нарязва на ленти и се изсипва в тенджерата с месото и лука.
4
Зеле с кокал по сухиндолски 4След като зелето се запържи, се сипва зелева чорба от червено зеле.
5
Зеле с кокал по сухиндолски 5Подправя се с естрагон, червен пипер, черен пипер и прясна целина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


266 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
Viki Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта