Свински гърди със зелен боб и картофено пюре
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2018 Много вкусно!!!!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2013 Стана много вкусно. Само че сварих зеления боб предварително за 10 мин, зеленчуците задуших с малко вода и не се наложи да добавям 150 мл. вода.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...