Зелен фасул яхния

Дата: 11.06.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Зелен фасул яхния
 
Необходими продукти:
800 г зелен фасул
1 глава кромид лук
2 моркова
10 скилидки чесън
400 г домати консерва
4 с. л. препечено брашно
4 с. л. олио
кисело мляко
червен пипер, мащерка и риган на вкус
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Зелен фасул яхнияПочистете зеленият фасул, лукът и морковите и ги нарежете. Задушете лукът, морковите и скилидките чесън, докато омекнат.
2
Зелен фасул яхния 2Сложете при тях в тенджерата зеленият фасул и червеният пипер.
3
Зелен фасул яхния 3Щом ги позадушите, добавете литър и половина вода и когато заврат, намалете силата на огъня и оставете ястието да къкри, докато уври зеленият фасул. Настържете доматите, овкусете със сол и черен пипер и сгъстете с брашното, като после оставите яхнията да поври още 10-15 минути.
4
Зелен фасул яхния 4Накрая овкусете със зелените подправки. Сервирайте като към всяка купичка прибавете по 1-2 с. л. кисело мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


289 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта