Зелена салата с пушена херинга

Дата: 16.12.2013
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Зелена салата с пушена херинга
 
Необходими продукти:
1 маруля
160 г пушена херинга от консерва
1/2 връзка копър
1 с. л. зехтин
1 лимон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Марулята и копърът се нарязват наситно. Слагат се в подходящ съд и се овкусява със сол, зехтин и сок от лимон. Херингата се поднася върху канапе от зелената салата. Можете да украсите с резенчета от лимон. Същата салата можете да приготвите с друга пушена риба по ваш вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

18.05.2014
Супер здравословна салата :))
2.
Изпрати
лично съобщение

25.03.2014
Опитайте и с пушена скумрия...
1.
Изпрати
лично съобщение

22.12.2013
Страхотна идея! Браво!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


299 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта