Зеленчукова супа със забулено яйце

Дата: 25.05.2010
Източник: Бон Апети
Зеленчукова супа със забулено яйце
 
Необходими продукти:
1 морков
1/2 глава червен лук
2 червени чушки
1 тиквичка
1 кубче зеленчуков бульон
4 яйца
2 с. л. зехтин
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът и лукът се режат на кубчета и се слагат в тенджера с 1,5 л вода да врят. След 10 минути се добавят нарязаните на кубчета чушки, след 15 минути – тиквичките, нарязани на ленти. Сипва се разтвореният в 200 мл вода бульон.
2
В отделна тенджерка с кипяща вода се забулва яйцето, което се добавя при сервирането в супата. Поръсва се с наситнения магданоз.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


307 ДУШИ ОНЛАЙН
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта