Зеленчукова тортиля

Дата: 30.04.2002
Източник: Бон Апети
Зеленчукова тортиля
 
Необходими продукти:
5 яйца
вегета
копър
1 ч. л. суха мая
1/2 ч. л. винен оцет
1/2 ч. ч. олио
1/2 ч. ч. грах
1 зелена чушка
1 тиквичка
1/4 ч. ч. брашно
1/2 ч. ч. мляко
1 връзка магданоз
3 глави лук
червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчукова тортиляЛукът и тиквичката се настъргват (или се нарязват на много ситно), поставят се в купа, добавят се нарязана наситно чушка, наситнени магданоз и копър, грах, червен пипер, вегета. Подправя се с оцет.
2
Зеленчукова тортиля 2В отделен съд се разбиват яйцата, налива се млякото, изсипва се брашното. Добавя се мая. Трябва да се получи еднородна смес.
3
Зеленчукова тортиля 3Зеленчуците се заливат с млечно-яйчената смес, разбърква се добре.
4
Зеленчукова тортиля 4Изсипва се в намазнена с олио тава. Пече се в предварително загрята фурна при температура 180 градуса около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


343 ДУШИ ОНЛАЙН
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта