Запознайте се с нашите Tefal таланти

КУПЕТЕ КУХНЕНСКИ УРЕД, СЪД И/ИЛИ ПРИБОР ЗА ГОТВЕНЕ TEFAL

Пасатор Tefal Infiny Force Ultimate HB877D

С 1000 W мощност и технология ActivFlow, виртуозът на гладките текстури Tefal Infiny Force Ultimate ще се превърне в най-верния помощник на всички, които обичат да експериментират в кухнята.

Вижте повече >

С 1000 W мощност и технология ActivFlow, виртуозът на гладките текстури Tefal Infiny Force Ultimate ще се превърне в най-верния помощник на всички, които обичат да експериментират в кухнята. Стилният му метален корпус го прави повече от приятен за ползване, а 25-те скорости и TURBO функцията осигуряват ненадминат контрол и ви позволяват да приготвяте разнообразни крем супи, сосове, пюрета и смутита по свой уникален начин. В комплекта ще намерите още мини чопър 500 ml, телена бъркалка и уникален накрайник за приготвяне на кадифено картофено пюре.

Доверeте се на най-мощния пасатор на Tefal, с който oтличният резултат е гарантиран!

КУПЕТЕ

Очаквайте скоро!

Грил Tefal OptiGrill GC712D

Насладете се на удоволствието от храната, изпечена до съвършенство с OptiGrill – последната иновация на Tefal за приготвяне на вкусни ястия!

Вижте повече >

Насладете се на удоволствието от храната, изпечена до съвършенство с OptiGrill – последната иновация на Tefal за приготвяне на вкусни ястия! Благодарение на технологията за готвене с автоматичен сензор „Automatic sensor cooking”, времето за приготвяне и температурата се регулират автоматично в зависимост от размера и дебелината на месото.

OptiGrill се отличава още с 6 програми за готвене (бургер, птиче месо, сандвич, колбаси, червено месо, риба) плюс режим за замразени храни. Допълнителният ръчен режим с 4 прецизни регулируеми температурни настройки ви позволява да готвите разнообразни продукти и е напълно адаптиран за приготвяне на плодове и зеленчуци. Индикаторът за степен на изпичане и системата за звуково известяване предоставят възможност за директно наблюдение на процеса на готвене и гарантират отлични резултати, независимо дали предпочитате месото алангле или добре изпечено.

Овладейте изкуството на гриловането и се насладете на безкрайни вкусни варианти всеки ден!

КУПЕТЕ
technopolis techmart

Блендер Tefal Mastermix BL850

Блендерът Tefal Mastermix е идеалният аксесоар за кухненския ви плот! Иновативната Tripl’Ax технология осигурява безупречно миксиране.

Вижте повече >

Блендерът Tefal Mastermix е идеалният аксесоар за кухненския ви плот! Иновативната Tripl’Ax технология осигурява безупречно миксиране и ви позволява да смесите почти всякакви продукти за секунди. Интелигентните програми ви предоставят безброй възможности за приготвяне на прясно смути или фино натрошен лед, а благодарение на опцията Auto Clean, блендерът се почиства автоматично за секунди. Оборудван с термо кана от удароустойчиво стъкло за горещи и студени напитки, Tefal Mastermix ви позволява да се насладите на любимите си шейкове и храни със съвършено гладка текстура всеки ден.

КУПЕТЕ
technopolis techmart

Уред за здравословно готвене Tefal ActiFry Express XL Snacking AH9518

Открийте вкусния свят на здравословното готвене с последния модел Tefal ActiFry Express XL Snacking, който ще ви предостави безброй възможности за приготвяне на хрупкава отвън и крехка отвътре храна.

Вижте повече >

Открийте вкусния свят на здравословното готвене с последния модел Tefal ActiFry Express XL Snacking, който ще ви предостави безброй възможности за приготвяне на хрупкава отвън и крехка отвътре храна. Ексклузивната патентована технология на ActiFry ви позволява да зарадвате семейството си с 1.5 кг* пържени картофки, приготвени само с 1 лъжичка мазнина*, а включената кошница ви дава опция да приготвяте всичките си любими деликатеси по здравословен начин. Постоянният електронен контрол на температурата и увеличеният горещ въздухопоток правят уреда до 30% по-бърз** и намаляват значително времето, прекарано в кухнята.

* 1,5 кг пресни пържени картофки с размери 10х10 мм, приготвени с до 52% по-малко загуба в теглото, с 20 мл мазнина

** Сравнено с приготвянето на 1 кг пресни пържени картофки с размери 10х10 мм в оригиналния ActiFry с вместимост 1 кг

КУПЕТЕ
technopolis techmart zora technomarket

Кухненска машина Tefal Masterchef Gourmet QB407

Кухненската машина Tefal Masterchef Gourmet е незаменим домашен помощник, който не се бои oт кулинарни предизвикателства!

Вижте повече >

Кухненската машина Tefal Masterchef Gourmet е незаменим домашен помощник, който не се бои oт кулинарни предизвикателства! Отличава се с компактна форма, мощност, 4 л метална купа и двойно планетарно въртене за безупречни резултати при бъркане, разбиване и месене. Патентованата бъркалка Flex може да се справи успешно и с най-малките количества - дори 1 белтък.

Освен майстор в приготвянето на печива, Masterchef Gourmet е истински талант и в съвместяването на множество функции, благодарение на разнообразните аксесоари: 1.5 л блендер за всякакви смеси - от смутита и супи, до сосове и тесто за палачинки; рендето пък е незаменим помощник в рязането и настъргването на зеленчуци и плодове за любимите салати. В комплекта са включени още приставките: сокоизстисквачка и месомелачка. Masterchef Gourmet е всичко, от което имате нужда в кухнята!

КУПЕТЕ
technomarket

Бавнопресоваща сокоизстисквачка Tefal Infiny Press Revolution ZC500

Сокоизстисквачката Tefal Infiny Press Revolution притежава неоспорим талант в ефективното извличане на повече сок от всеки продукт и запазването на свежестта и хранителните му качества.

Вижте повече >

Сокоизстисквачката Tefal Infiny Press Revolution притежава неоспорим талант в ефективното извличане на повече сок от всеки продукт и запазването на свежестта и хранителните му качества. Тайната се крие в неговия бавно въртящ се механизъм, упражняващ деликатен натиск за извличане на най-доброто от всички видове плодове, зеленчуци или дори свежи подправки. Тих майстор на сокове, смутита, пюрета, сосове. Гарантира автентичен вкус с до 35% повече сок, 30% повече витамин C и 75% повече антиоксиданти, отколкото традиционните сокоизстисквачки тип центрофуга.*

*Лабораторен тест, проведен с 1 кг грозде са сок, 1 кг портокали за витамин С и 500 г малини за антиоксиданти в сравнение със сокоизстисквачка Tefal ZN65.

КУПЕТЕ
technomarket technopolis pazaruvai_lesno

Тигани Tefal Talent Pro

“Професионалистът” сред тиганите с незалепващо покритие на Tefal - Talent Pro се отличава с изключителното вътрешното покритие - Titanium Excellence.

Вижте повече >

“Професионалистът” сред тиганите с незалепващо покритие на Tefal - Talent Pro се отличава с изключителното вътрешното покритие - Titanium Excellence. То издържа до 3 пъти повече*, тъй като е подсилено с титаниеви частици, което го прави изключително устойчиво на надраскване, дори при употреба на метални прибори в продължение на поне 12 години.

А благодарение на неговите уникални незалепващи свойства е възможно да готвите практически без мазнина. В допълнение, температурният индикатор “Thermo-spot” показва кога е достигната необходимата температура за готвене, за да се запази вкуса, аромата и текстурата на всеки продукт. Тиганите Tefal Talent Pro са подходящи за всякакви котлони, включително и индукционни.

* В сравнение с покритието Tefal® Titanium Force.

Купете

Тигани Tefal Pleasure

Готвенето е истинско удоволствие със серията тигани Tefal Pleasure. Те се отличават с незалепващо вътрешно покритие Titanium Force.

Вижте повече >

Готвенето е истинско удоволствие със серията тигани Tefal Pleasure. Те се отличават с незалепващо вътрешно покритие Titanium Force, безопасно за употреба с метални прибори, издържащо до 2 пъти по-дълго*. Серията ще бъдe ваш верен помощник в кухнята, благодарение и на по-здравите и елегантни дръжки и външното покритие от емайл, което е още по-устойчиво на надрасквания.

Температурният индикатор “Thermo-spot” ще ви улесни да разберете кога е достигната оптималната температура за готвене, за да се запази вкуса и аромата на всяко ястие. Тиганите Tefal Pleasure са подходящи за всякакви котлони, без индукционни.

* В сравнение с покритието Tefal® Power Glide.

Купете

Тигани Tefal So Intensive

Многобройните таланти в тази серия ти помагат да готвиш вкусно и лесно! Незалепващо вътрешно титаниево покритие Titanium Force с повишена устойчивост на надрасквания.

Вижте повече >

Многобройните таланти в тази серия ти помагат да готвиш вкусно и лесно! Незалепващо вътрешно титаниево покритие Titanium Force с повишена устойчивост на надрасквания, външно покритие от емайл и удобен захват са само част от предимствата на тиганите So Intensive.

Специаланото дъно Diffusal разполага с меден слой за по-добра топлинна дистрибуция, а температурният индикатор “Thermo-spot” ви подсказва кога е достигната подходяща температура за готвене.Т иганите Tefal So Intensive са подходящи за всякакви котлони, без индукционни.

Купете