Dimitar Angelov Gizdov

Потребител от 11.10.2013
Dimitar Angelov Gizdov
Име: Dimitar Angelov Gizdov
ТИТЛА: Чирак
99 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Оставете сушените домати за една нощ натопени в олио или зехтин преди да ги употребите.
2
25.02.2014
Здравеите приятели, живея в зона в която е типично ястие октопода и мога да добавя за да проверите, че е готоф просто трябва да се пробие с клечка за заби без затруднение. И ако ви интересуват още начини за приготвянето му, отбележете го в коментар, с радост ще отговоря!
3
25.02.2014
под рецепта Фидеуа
Калмара, мидите и скаридите се слагат преди да се залее с водата! !!исползва се рибено кубче булион предварително растопено в водата !!! и не се трошат спагети, използва се специално фиде тип- малак криф макарон !!! добавя се и дафиноф лист !!! имаики в предвид количеството чесън, домати, чушки... от ашафрана няма нужда ...!!! заменя се с жълта боя за готвене. Благодаря
4
25.02.2014
под рецепта Гуакамоле
Основното е авокадото, лука, лимата, халапениото-лю.чушка и домата другото са подробности и вапроси на вкус и имане под ръка!!! Добра работа колега.
Магданоза е почти задължителен при миди, раци, калмари, скариди...
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта